aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαϊκέ: Από μοιραίος… ήρωας!

Καϊκέ: Από μοιραίος… ήρωας!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από ένα μεγάλο λάθος στο 84’, ο Ερμής δέχθηκε δεύτερο γκολ από τη Νέα Σαλαμίνα πριν από μία εβδομάδα και τελικά έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι (1-2). Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αραδίππου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πλάνταξε στο κλάμα και ήταν απαρηγόρητος. Προχθές, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω».

Σε χρόνο καθυστερήσεων, ο Βραζιλιάνος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση πέναλτι του Ντένιγκ. Αποτέλεσε τον ήρωα της ομάδας του και εξιλεώθηκε παραλλήλως για το δώρο που έκανε στον αμέσως προηγούμενο αντίπαλο. Από μοιραίος… ήρωας!

Η νίκη του Ερμή ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας σπουδαία. Νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ανέβηκε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τη σωτηρία. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς σκόραρε για τους «φτεροπόδαρους», φτάνοντας στα 11 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ