aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαϊάφας στο «Goal»: «Σημαντική σεζόν γα την καριέρα μου»

Καϊάφας στο «Goal»: «Σημαντική σεζόν γα την καριέρα μου»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από την πρώτη μέρα που έχει αναλάβει τον Ερμή έχει καταφέρει να φέρει έναν άλλο αέρα στην ομάδα της Αραδίππου. Άλλαξε αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησε να βάλει τη δική του σφραγίδα. Κάτι που πέτυχε ο Κώστας Καϊάφας και γι’ αυτό κέρδισε και νέο συμβόλαιο με τους «φτεροπόδαρους».

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στο «Goal» και αναφέρθηκε αρχικά στην προσπάθεια που έγινε από την ημέρα που ανέλαβε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Μπορούμε περισσότερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με τη νέα σεζόν. Δεν έχω κανένα παράπονο από πλευράς διοίκησης ή ποδοσφαιριστών. Από την ημέρα που ήρθα δουλέψαμε σκληρά, με πολλή πειθαρχία και αρκετά καλή αγωνιστική ταυτότητα στο παιχνίδια μας. Πήραμε κρίσιμους βαθμούς σε κρίσιμα παιχνίδια και είχαμε επιτυχίες, ειδικά στα πλέι οφ».

Ερωτηθείς για το τι ήταν πιο δύσκολο όταν ανέλαβε, απάντησε: «Η ομαδικότητα και η οργάνωση. Δεν υπήρχε αρκετή ομαδικότητα και η οργάνωση, που πιστεύω ακόμη υστερούμε σε αυτό το κομμάτι και η διοίκηση το έχει καταλάβει και ξεκίνησε διαδικασίες με ανθρώπους για να βοηθήσουν. Όπως είναι ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς που θα αναλάβει ένα σημαντικό πόστο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον άνθρωπο που επέλεξε η διοίκηση και ανυπομονώ να ξεκινήσει και να συνεργαστούμε ξανά».

Η νέα χρονιά κρίνεται κρίσιμη για την καριέρα του Κώστα Καϊάφα, όπως ο ίδιος μας ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η χρονιά που έρχεται για μένα. Μετά από ένα χρόνο αποχής μου από τους πάγκους μού έδωσε την ευκαιρία η ομάδα του Ερμή, έκανα ένα καλό ξεκίνημα και τώρα είναι όλα στα χέρια μου να χτίσω μία καλή ομάδα, ούτως ώστε ο Ερμής να πετύχει τους στόχους του. Γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία, με τον πρόεδρο ειδικά, και νομίζω είμαστε σε σωστό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ