aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαι τώρα μοντάρει το σύνολο

Και τώρα μοντάρει το σύνολο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Λάρνακα επέστρεψε από χθες βράδυ η αποστολή του Ερμή. Οι «φτεροπόδαροι» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Κακοπετρία, όμως ακόμη έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να φθάσουν στα κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητας προκειμένου να μπουν δυναμικά στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ενός μαραθωνίου που θα διεξαχθεί με 12 πλέον ομάδες και τα πράγματα αναμένονται πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Στη βελτίωση του συνόλου θα βοηθήσουν και τα επόμενα φιλικά που θα δώσει η ομάδα, αφού μπήκαμε πλέον στο μοντάρισμα.

Παραλλήλως, ο Κώστας Καϊάφας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ το συντομότερο για να ξέρει ποιους έχει και με ποιους πορεύεται. Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα της Αραδίππου, όμως στόχος είναι να έρθουν παίκτες που θα δώσουν βοήθειες, συμβάλλοντας αποφασιστικά προς την ευόδωση των στόχων.

Στο μετεγγραφικό σκηνικό προέχει η απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αν καταφέρει και πετύχει διάνα στον επιθετικό ο Ερμής, τότε θα είναι πολύ σημαντικό στην όλη του προσπάθεια στη νέα σεζόν. Χθες, οι «φτεροπόδαροι» έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα. Ο Κώστας Καϊάφας δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπάουμαν που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός ήταν επίσης ο Πουτζιουρής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής διάστρεμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ