aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαι τώρα η Δόξα

Και τώρα η Δόξα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ερμή μιας και είχαν και χθες ρεπό από την τεχνική ηγεσία. Πλέον, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας της Αραδίππου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα εντός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, αν έρθει.

Ο Ντε Ντέους αυτές τις μέρες είδε κάποια πράγματα που ήθελε στο πρόσφατο φιλικό, ενώ ταυτόχρονα είχε και έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες του για να βγει στο γήπεδο το αποτέλεσμα που ο ίδιος θέλει. Αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνιστικά φαίνεται να παραμένει αμφίβολος ο Γκουλόν, όμως από σήμερα που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις θα διαφανεί αν υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα.

Όλοι στους «φτεροπόδαρους» θέλουν τη νίκη μιας και γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα μέχρι και τα Χριστούγεννα είναι πολύ δύσκολο με αρκετά παιχνίδια κόντρα στις ομάδες της εξάδας να πλησιάζουν. Γι’ αυτό και η αναμέτρηση με τη Δόξα ίσως θεωρείται και αγώνας έξι βαθμών. Ο Ντε Ντέους αυτό που θέλει να δει από την ομάδα του είναι μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά της διαστήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ