aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαι αντίστροφα ο χρόνος μετρά…

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά…

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ερμή ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν. Το Σάββατο στο στάδιο «Αμμόχωστος», η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα στις 18:00 και απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου θα τεθεί η ΑΕΛ. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του έχουν πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες για την επικείμενη αντίπαλο και αναλόγως προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές, μπαίνοντας με αποφασιστικότητα στην πρώτη μάχη της σεζόν 2018-19.

Στον Ερμή θέλουν να κάνουν μια επιτυχημένη πρεμιέρα και εννοείται πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη ή τουλάχιστον να μην ηττηθούν. Με αυτό όμως δεν σημαίνει πως αδιαφορούν για τη δυναμική της ΑΕΛ. Πρόκειται για ένα σύνολο που έκλεισε με νίκες τον κύκλο της προετοιμασίας (εννέα στα εννέα), οπότε απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσήλωση και αγωνιστική πειθαρχία. Ένα θετικό στοιχείο ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων, οπότε ο Κύπριος προπονητής θα παρατάξει τον Ερμή όπως κρίνει καλύτερα. Η ομάδα έδειξε στα φιλικά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ