aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΙδανική συγκυρία για τρίποντο

Ιδανική συγκυρία για τρίποντο

Μετά από δύο βαριές ήττες, στο πρωτάθλημα από την Ανόρθωση (0-4) και στο κύπελλο από τον ΑΠΟΕΛ (1-5), ο Ερμής έχει σήμερα την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Απέναντι στον καταρρακωμένο ψυχολογικά Άρη, ο οποίος είναι υποβιβασμένος από την περασμένη Τετάρτη, θα έχει το πάνω χέρι στο ΓΣΖ (18:00, Cytavision Sports 7) και θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Απέναντι λοιπόν σε αδιάφορο αντίπαλο, από τον οποίον απέδειξε ότι είναι καλύτερος και τον νίκησε στο ματς του α’ γύρου στο Τσίρειο (2-0), έχει καλές πιθανότητες επιστροφής στα τρίποντα.

Ενδεχόμενη νίκη μάλιστα είναι πιθανό να μεγαλώσει την απόσταση των μαυροκόκκινων από τις ομάδες που βρίσκονται στη θερμή ζώνη. Σε αυτό το σενάριο και σε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού σήμερα από τον ΑΠΟΕΛ, θα βρεθεί δέκα βαθμούς μακριά από την ανεπιθύμητη 12η θέση. Παραλλήλως, θα αξιοποιήσει το αποτέλεσμα του Αλκή-Νέα Σαλαμίνα, για να αυξήσει τη διαφορά είτε από τη μια (αν υπάρξει ηττημένη) είτε και από τις δύο (αν έρθουν ισόπαλες). Να λοιπόν η ευκαιρία για να γίνει ένα ακόμα βήμα για την όσο το δυνατόν πιο άνετη επίτευξη του στόχους της παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

Το θετικό για τον Κώστα Καϊάφα είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και θα έχει τη δυνατότητα σήμερα να επιλέξει το καλύτερο κατ’ αυτόν σχήμα. Σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τους γαλαζοκίτρινους, είναι πιθανό να προκύψουν ορισμένες αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ