aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ βελτίωση, η ενίσχυση και το φιλικό

Η βελτίωση, η ενίσχυση και το φιλικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Ερμής κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στην Αλκή με 2-0. Ήταν οι πρώτοι βαθμοί για τους «φτεροπόδαρους» και σίγουρα ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς προηγουμένως υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα. Πλέον, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έχει τον χρόνο αφού ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, να δουλέψει περισσότερο για να βελτιώσει αδυναμίες που έχει και να παρουσιαστεί στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, για την 3η αγωνιστική, όσο γίνεται πιο έτοιμη.

Μεγάλη συμβολή στη νίκη της ομάδας της Αραδίππου είχε ο Μαρτίνιουκ, καθώς και φάσεις και των δυο τερμάτων ξεκίνησαν από τα δικά του πόδια. Ο Ουκρανός είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και όποτε είναι στα καλά του έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ντεμπούτο έκανε ο Γκουλόν, που είχε και συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ενώ πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και ο Εσομπέ. Το κλίμα στην ομάδα της Αραδίππου είναι πολύ καλό και οι δύο πρώτες αγωνιστικές δείχνουν ότι, υπάρχει ποιότητα και παιχνίδι με παιχνίδι αναμένεται η εικόνα της ομάδας να παρουσιάζει βελτίωση.

Στο μετεγγραφικό κεφάλαιο, αποφασίστηκε από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να μη γίνει κίνηση για άνεργο ακραίο επιθετικό, παρά την αρχική σκέψη, έτσι η ομάδα μένει ως έχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι, την προσεχή Παρασκευή οι «φτεροπόδαροι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Σπάρτης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο της Αραδίππου και θα αρχίσει στις 17:00. Λογικά ο Καϊάφας θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν βασικοί στα δύο πρώτα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ