aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ περαιτέρω ασφάλεια και η έδρα

Η περαιτέρω ασφάλεια και η έδρα

Πανέτοιμοι είναι άπαντες στον Ερμή για τη σημερινή αναμέτρηση με την Αλκή (17:00, Cytavision Sports 2). Ένας αγώνας όπου όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να έρθει η νίκη θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μία νίκη η οποία θα διατηρήσει την ομάδα της Αραδίππου σε μακρινή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα αγκαλιάσει την παραμονή στην κατηγορία.

Οι μαυροκόκκινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια με δεύτερη σερί νίκη μετά το 4-1 επί του Άρη και παραλλήλως να παραμείνουν αλάνθαστοι εντός έδρας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Μετά το 0-6 από τον Απόλλωνα, νίκησαν στο ΓΣΖ κατά σειρά την Πάφος FC (2-0), τον Ολυμπιακό (4-0), τη Νέα Σαλαμίνα (2-1) και τον Άρη. Σήμερα θα προσπαθήσει λοιπόν να επεκτείνει τη θετική επίδοση εντός έδρας, απέναντι σε αντίπαλο που νίκησε δύο φορές στην α’ φάση (3-2, 4-3).

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Καϊάφας έχει μιλήσει στους παίκτες του και πιστεύει πολύ ότι μπορεί να έρθει η επιτυχία. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Αραμπατζή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί. Σε ενδεχόμενο που δεν αγωνιστεί ο Ελλαδίτης, την θέση του θα πάρει ο Παναγή.

Όπως φάνηκε μέσω των προπονήσεων, ο Κύπριος προπονητής σκέφτεται αν θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 ή 3-4-3. Ο πρώτος είναι ο επικρατέστερος. Σε περίπτωση που ο Ερμής παίξει με 4-3-3, η δυάδα στα στόπερ θα αποτελείται από τους Ταραλίδη και Ιμερέκοφ, δεξιός μπακ θα είναι ο Ψάλτης και αριστερός ο Νταμσέφσκι.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτάμπε, Μπάουμαν και Μαρτίνιουκ, στα «φτερά» της επίθεσης οι Κυπριανού και Μοντέϊρο, ενώ για την κορυφή ο Τσούμου έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Εμεγκάρα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Ζαχάρια και Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ