aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ επιστροφή και η αναμονή…

Η επιστροφή και η αναμονή…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι άνθρωποι του Ερμή αισιοδοξούν ότι θα τελειώσει θετικά η περίπτωση του Αγγελή Αγγελή, μιας και ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα και να υπογράψει με τους «φτεροπόδαρους».

Ο 29χρονος στόπερ περιμένει να βρεθεί λύση σε κάποια οικονομικά θέματα που εκκρεμούν με την ομάδα της Λεμεσού και ακολούθως θα αποχωρήσει. Εντός της εβδομάδας αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, με τον Κώστα Καϊάφα και τους συνεργάτες του να περιμένουν τα νεότερα. Αν όλα πάνε καλά με τον Αγγελή, τότε αρχίζει να γεμίζει η ομάδα στις θέσεις της άμυνας και θα πρέπει να κοιτάξει για να… τρέξει περισσότερο περιπτώσεις που αφορούν στις θέσεις στο κέντρο και στην επίθεση.

Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Λούκας Φανιέρος θέλησε η ομάδα του να αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο πολύ πιο ποδοσφαιρικό και το οποίο ακόμη και οι λίγοι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.  Γι’ αυτό τον λόγο και επέλεξε να μετακομίσει από το ΓΣΖ στο γήπεδο «Αμμόχωστος» με την ελπίδα και να μαζέψει περισσότερο κόσμο αλλά και να πάρει καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ