aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓύρισε σελίδα και αισιοδοξεί

Γύρισε σελίδα και αισιοδοξεί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ερμή την ερχόμενη Τετάρτη (7/2), μιας και θα αναμετρηθεί στο Τσίρειο με την ΑΕΛ. Με εννέα βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις του, ο Ερμής έχει δείξει ότι γύρισε για τα καλά σελίδα και βλέπει πλέον όλο και πιο πάνω. Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θα μετρήσει δυνάμεις και θα προσπαθήσει να τη δει στα μάτια για να φύγει με βαθμολογικό όφελος από τη Λεμεσό. Σίγουρα δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο, αλλά οι «φτεροπόδαροι» που είναι αρκετά ανεβασμένοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ιμερέκοφ και έτσι θα πρέπει να παρθεί η απόφαση για το ποιος θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα της Αραδίππου τις τελευταίες εβδομάδες και ο Λούκας Φανιέρος έχει να πει τα καλύτερα για τον Καϊάφα, τον τρόπο που δουλεύει και για το ότι κατάφερε να μεταμορφώσει τον Ερμή και να τον απομακρύνει από τις περιπέτειες της επικίνδυνης ζώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ