aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓια το κέρδος κόντρα στα προγνωστικά...

Για το κέρδος κόντρα στα προγνωστικά…

Με πάσα σοβαρότητα, αλλά και αποφασιστικότητα προετοιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες η ομάδα του Ερμή. Το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι από τα πιο δύσκολα για τους «φτεροπόδαρους» και γνωρίζουν ότι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Το κλίμα είναι αρκετά καλό, όμως το γεγονός ότι ο Καϊάφας δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας είναι μία αρνητική παράμετρος. Χρέη προπονητή θα έχει ο νέος βοηθός προπονητής, Δημήτρης Δασκαλάκης, στην πρώτη του παρουσία σε παιχνίδι στον Ερμή.

Αγωνιστικά, οι Αραδιππιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Κεϊτά, ενώ πολύ πιθανόν να μην προλάβει ο Βολκόφ που είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες. Στόχος του Ερμή είναι να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να μπορέσει να πάρει κέρδος που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά, αλλά περισσότερο ψυχολογικά. Θέλει μία καλή εμφάνιση και αν το πετύχει απέναντι στην ΑΕΚ, θα είναι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ