aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Στο ακουστικό για εφτά

Ερμής: Στο ακουστικό για εφτά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά την απόκτηση του Ίγκορ Φιλίποβιτς, ο Ερμής προχωρεί με γοργούς ρυθμούς την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού για τη σεζόν 2018-19. Χθες, «έφυγαν» άλλες τρεις προτάσεις και με τις τέσσερις που προηγήθηκαν, αναμένεται απάντηση από εφτά μετεγγραφικούς στόχους. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν νεότερα και να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των προσθηκών. Το κύριο μέλημα των Κώστα Καϊάφα (φωτό) και Βέσκο Μιχαΐλοβιτς αφορούν στις θέσεις των σέντερ μπακ, επιθετικού, εξτρέμ και ανασταλτικού χαφ, ενώ αναζητείται κίπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιάννη Αραμπατζή. Όπως μας ειπώθηκε χθες, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν βρίσκονται και Κύπριοι.

Εν τω μεταξύ, ο Ερμής έκλεισε πέντε φιλικά, τα δύο θα πραγματοποιηθούν στον Αγρό με την ΑΕΛ και τη Δόξα, τα άλλα τρία μετά την επιστροφή απέναντι σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα και Αλκή. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια για διευθέτηση ακόμα τριών ματς προετοιμασίας και ανάμεσα στους υποψήφιους αντιπάλους είναι η Ανόρθωση, η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ. Οι ημερομηνίες των φιλικών θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από εκεί και πέρα, για ακόμη δύο χρόνια θα εργάζεται στην ομάδα της Αραδίππου ο Γιώργος Σταύρου. Ο γυμναστής της τελευταίας διετίας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, γεγονός που ανακοινώθηκε χθες από τους μαυροκόκκινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ