aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ψάχνει δεινό γκολτζή

Ερμής: Ψάχνει δεινό γκολτζή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στον Ερμή θέλει ο Κώστας Καϊάφας. Επιθετικός, ο οποίος θα είναι σε θέση να έχει καλή κίνηση εντός και εκτός μεγάλης περιοχής και να διαθέτει ταχύτητα. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο, όμως αξιολογούνται κάποια ονόματα όμως πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι και το οικονομικό. Το να μπορέσει δηλαδή ο Καϊάφας με τον Μιχαήλοβιτς να βρουν αυτό που θέλουν στην τιμή που μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος. Αν χρειαστεί μικρή υπέρβαση είναι πιθανό να γίνει, φτάνει να αποτελεί περίπτωση που πραγματικά να αξίζει τον κόπο.

Οι «φτεροπόδαροι» έχουν καλή παράδοση στο να φέρνουν επιθετικούς που ξέρουν να σκοράρουν. Πέρσι αν και είχαν τον Εμεγκάρα που πέτυχε εννέα γκολ, πειθαρχικά παραπτώματα τον έστειλαν εκτός ομάδας. Ο Τσούμου πέτυχε οκτώ γκολ όμως αποχώρησε κι είναι σε επαφές με την πολωνική Βίσλα Πλοκ που αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χοσέ Καντέ. Από αύριο θα αρχίσουν πολύ πιο εντατικά να «τρέχουν» τον προγραμματισμό στην ομάδα της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ