aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά

Ερμής: Παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Ερμής παίζει σήμερα ένα από τα τελευταία του χαρτιά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο «Αμμόχωστος». Τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Εθνικό (2-1) και Πάφος FC (3-1), ενώ προηγήθηκε και η ισοπαλία με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (2-2), «βύθισαν» τους «φτεροπόδαρους» στη βαθμολογία. Ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα θα μειώσει ακόμα περισσότερο τις όποιες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, ωστόσο ο Ερμής είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους. Η ομάδα της Αραδίππου παράλληλα αξιολογεί καθημερινά τους ποδοσφαιριστές της και είναι έτοιμη να παρέμβει αν χρειαστεί. Ήδη τις τελευταίες ημέρες αποδεσμεύτηκαν οι Αρσένιο Βάλμπορτ, Κέβιν Χολτ, Θεοδόσης Κύπρου και Καϊκέ. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει ως «μήνυμα» της διοίκησης στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πως, δηλαδή, αν κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις. Εκτός από το σημερινό ματς είναι ο Ηλίας Γεωργίου λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ