aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Νίκη για να βάλουν «φωτιά»

Ερμής: Νίκη για να βάλουν «φωτιά»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για τον Ερμή, η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο σημερινό (17:00) παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό στο «Αμμόχωστος». Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν μόνο το τρίποντο, με το οποίο θα «αναζωπυρώσουν» για τα καλά τις ελπίδες τους για παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Σε ενδεχόμενο νίκης θα φτάσουν τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα, θα προσπεράσουν τους Αχνιώτες και θα «πιάσουν» στη 10η θέση τη Νέα Σαλαμίνα.

Σε αντίθετη περίπτωση, το σενάριο που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται στον Ερμή, με μια ενδεχόμενη ήττα θα δουν τον Εθνικό να ξεφεύγει στους πέντε βαθμούς. Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβις παραμένει αήττητος στον πάγκο της ομάδας της Αραδίππου, αφού σε δύο αγώνες μέτρησε μια νίκη (ΕΝΠ) και μια ισοπαλία (Καρμιώτισσα), και πρόθεση έχει να διευρύνει το σερί του.

Οι Ηλίας Γεωργίου και Λευτέρης Αλαμπρίτης βρίσκονται εκτός πλάνων του προπονητή τους για το σημερινό ματς. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι τη διάθεση του «Ντόμπρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ