aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Με την πλάτη στον τοίχο

Ερμής: Με την πλάτη στον τοίχο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό και τη διαφορά από την 4η θέση του Β’ Ομίλου που διασφαλίζει την παραμονή στην Κατηγορία στους πέντε βαθμούς, στον Ερμή είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Το γεγονός αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα της Αραδίππου που καλείται να διεκδικήσει τη νίκη επί της Πάφος FC αύριο εκτός έδρας, για να διατηρήσει τις ελπίδες επίτευξης του στόχου της.

Δύσκολη η αυριανή αποστολή της ομάδας του Ντομπρασίνοβιτς, όμως θα πρέπει να το παλέψει για να ελπίζει. Το γνωρίζουν πολύ καλά οι «φτεροπόδαροι» και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με νύχια και δόντια το «διπλό».

Σ’ αυτή την προσπάθεια ο Σερβοκύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αρσένιο Βάλμπορτ, Λευτέρη Αλαμπρίτη και Ηλία Γεωργίου. Οι δύο τελευταίοι ήταν και εκτός και από το προηγούμενο ματς. Είναι γνωστό επίσης ότι τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση του προέδρου και του προπονητή ο Καϊκέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ