aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Με έξτρα «όπλο» την προϊστορία

Ερμής: Με έξτρα «όπλο» την προϊστορία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής και η Δόξα τα είπαν πολλές φορές κατά τα τελευταία χρόνια, μιας και οι δυο ομάδες είναι στην Α΄ Κατηγορία και τις πλείστες φορές συναντιούνται και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ρίχνοντας μία ματιά στην προϊστορία διαπιστώνει κανείς ότι ο Ερμής εντός έδρας έχει πάρει τον αέρα της Δόξας. Σε 11 παιχνίδια κατά τα τελευταία 10 χρόνια οι Αραδιππιώτες έχουν πανηγυρίσει οκτώ νίκες, έχασαν μόλις δυο φορές και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Σε αυτά τα παιχνίδια ο Ερμής πέτυχε συνολικά 22 τέρματα και δέχθηκε 15. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο νίκες που έχει η Δόξα είναι στα τελευταία τρία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, κάτι που κρούει το καμπανάκι.

Όπως και να΄ έχει σίγουρα η προϊστορία είναι ένα θετικό στοιχείο για τους «φτεροπόδαρους», η οποία όμως δεν παίζει ποδόσφαιρο και δεν είναι αρκετή για να χαρίσει το τρίποντο στο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο στάδιο «Αμμόχωστος» και αρχίζει στις 19:00. Οι ποδοσφαιριστές και πολύ περισσότερο η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια εντός αγωνιστικού χώρου για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Ο Ντε Ντέους θα έχει στη διάθεσή του τους Γκουλόν, Μαλόν και είναι στη δίκη του ευχέρεια εάν θα τους χρησιμοποιήσει. Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων δύο ημερών θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κιπιάνι, Ντε Μέλο. Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να διεκδικήσουν φανέλα βασικού σε σημαντικό παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική απέναντι στη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ