aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Μαρτίνιουκ, ο λυτρωτής

Ερμής: Μαρτίνιουκ, ο λυτρωτής

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουκρανός Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ καταφέρνει να λυτρώσει τον Ερμή στα τελευταία στάδια κάποιας αναμέτρησης. Ο 28χρονος μέσος μετρά οκτώ γκολ φέτος, επτά στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Μερικά εξ αυτών χάρισαν σημαντικούς βαθμούς στους «φτεροπόδαρους».

Ας πάρουμε τα πράγματα χρονικά. Το πρώτο γκολ του Ουκρανού που έδωσε βαθμούς στο φινάλε ήταν απέναντι στον Εθνικό, όταν πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις της 5ης αγωνιστικής. Τότε μάλιστα είχε σημειώσει και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Στην 7η αγωνιστική, το δικό του τέρμα χάρισε άλλο ένα τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα (3-2). Τα κρίσιμα γκολ του Ουκρανού ήρθαν το ένα πίσω απ’ το άλλο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Απέναντι στον Άρη κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’ να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, ενώ σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον ίδιο τρόπο και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εθνικό.

Έτσι ο Μαρτίνιουκ χάρισε με τα καθοριστικά του γκολ 10 βαθμούς στον Ερμή και σίγουρα οι εμφανίσεις του αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ