aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Κλότσησε την τεράστια ευκαιρία

Ερμής: Κλότσησε την τεράστια ευκαιρία

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την τεράστια ευκαιρία να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έχασε το βράδυ της Παρασκευής ο Ερμής απέναντι στην Καρμιώτισσα. Οι «φτεροπόδαροι» μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση, πήγαν στην Πάφο με την καλύτερη ψυχολογία για το δεύτερο σερί διπλό. Ήθελαν τη νίκη όσο τίποτα, ώστε να συνεχίσουν με αυτοπεποίθηση τη δύσκολη προσπάθεια για παραμονή.

Παρόλο που το… βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Ονησίφορος Ρουσιάς σίγησε, η ομάδα της Αραδίππου κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να της δώσουν τους τρεις βαθμούς. Ο Κύπριος επιθετικός μετά από τέσσερα σερί ματς που σκόραρε (Δόξα δις, Πάφος FC, Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ), δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια.

Ο Ερμής, όμως, δεν αντιμετώπισε επιθετικό πρόβλημα. Κρέσιμιρ Κοβάσεβιτς και Αρσένιο Βάλμπορτ έδωσαν τις λύσεις στην επίθεση, ωστόσο αυτή τη φορά οι «φτεροπόδαροι» προδόθηκαν από την αμυντική τους λειτουργία. Σε σύνολο 29 παιχνιδιών στο φετινό πρωτάθλημα, το παιχνίδι της Παρασκευής ήταν το 13ο στο οποίο ο Ερμής δέχεται δύο ή περισσότερα γκολ.

Παράλληλα ήταν η έκτη αποτυχημένη προσπάθεια των Αραδιππιώτων να πετύχουν δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο. Τις προηγούμενες πέντε απόπειρες δέχτηκαν την ήττα. Κόντρα στην Καρμιώτισσα έμειναν στην ισοπαλία, που μπορεί να λογίζεται ως ήττα.

Η προσπάθεια βέβαια του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του δεν σταματά εδώ. Είναι αποφασισμένοι στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό να παίξουν τα ρέστα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ