aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Κλότσησε μια τεράστια ευκαιρία

Ερμής: Κλότσησε μια τεράστια ευκαιρία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Αυτοκτονήσαμε», είπε μονολεκτικά ο Νικόλας Μαρτίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ερμή με τη Δόξα στο Μακάρειο. Και πώς να μην είναι έτσι από τη στιγμή που η ομάδα του αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα για 70 λεπτά, προηγήθηκε και τελικά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Μάλιστα, χωρίς να κινδυνεύσει προηγουμένως.

Οι «φτεροπόδαροι» κλότσησαν μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν βαθμολογικό άλμα και να κυνηγήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις τις πιθανότητές τους για παραμονή στην Κατηγορία. Όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση και σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία, να πάρεις τρίποντο στην έδρα μιας εκ των καλύτερων ομάδων του Β’ Ομίλου, δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Μια αδράνεια στην άμυνα στοίχισε δύο πολύτιμους βαθμούς για τον Ερμή.

Ωστόσο, στην ομάδα της Αραδίππου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά και να προετοιμαστούν για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ