aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Η επιθετική ενίσχυση και το δύσκολο πρόγραμμα

Ερμής: Η επιθετική ενίσχυση και το δύσκολο πρόγραμμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάτι παραπάνω από αναγκαία είναι η ενίσχυση του Ερμή στον επιθετικό τομέα. Εκεί άλλωστε είναι που κινείται περισσότερο η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία για να βρουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως εκτιμάται ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε νεότερα μιας και γίνονται διάφορες επαφές. Ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο Ντιμιτάρ Μακρίεφ και στόχος είναι να έρθουν άλλοι δυο ακραίοι επιθετικοί και πιθανόν ένας κεντρικός αμυντικός.

Οι «φτεροπόδαροι» που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι μετεγγραφές που θα γίνουν θα είναι πολύ σημαντικές όσον αφορά στην προσπάθεια αντεπίθεσης που θα κάνουν για να μείνουν στην κατηγορία. Όπως πολύ σημαντικό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς κόντρα στο Παραλίμνι στο Στάδιο «Αμμόχωστος». Και αυτό γιατί ακολουθεί μία σειρά από δύσκολους αγώνες με ΑΕΚ (εκτός), Απόλλων (εντός), Νέα Σαλαμίνα (εκτός) και Ομόνοια (εντός). Αν δεν έρθει η νίκη με αντίπαλο την Ένωση τότε η αραδιππιώτικη ομάδα θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό και στόχος είναι οι νέοι παίκτες να έρθουν το συντομότερο για να μπορέσουν να βοηθήσουν από τα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ