aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Απογοήτευση και ο Φανιέρος παίρνει αποφάσεις

Ερμής: Απογοήτευση και ο Φανιέρος παίρνει αποφάσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Ερμής στην αναμέτρηση απέναντι στην Ανόρθωση. Στο πρώτο μέρος η απόδοση της ομάδας του Ντε Ντέους δεν ήταν καθόλου καλή και δίκαια βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Οι «φτεροπόδαροι» έδειξαν πείσμα και αποφασιστικότητα, κράτησαν την μπάλα, έκαναν παιχνίδι, έχασαν μια διπλή σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα υπάρχουν και κάποια παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, όμως τίποτα πλέον δεν μπορεί να αλλάξει και η ομάδα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει τη συνέχεια. Η ήττα από την Ανόρθωση έφερε τους Αραδιππιώτες στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε. Η αλήθεια είναι ότι ο Ερμής δικαιούταν να έχει πολύ περισσότερους βαθμούς από τους επτά που μάζεψε μέχρι στιγμής.

Πλέον την ομάδα περιμένει άλλη μία δύσκολη έξοδος, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΛ. Οι «φτεροπόδαροι» θα παλέψουν για να πάρουν βαθμολογικό όφελος, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ο Ντε Ντέους είναι σκασμένος από την ήττα από την Ανόρθωση και είναι αποφασισμένος μαζί με τους παίκτες του να κάνουν ό,τι καλύτερο για να έρθουν άμεσα βαθμοί, ενώ ο Λούκας Φανιέρος σύντομα αναμένεται να αρχίσει να παίρνει σημαντικές αποφάσεις προς βελτίωση της κατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ