ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
Από εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το κεφάλαιο ενίσχυσης του Ερμή, με κάποιες περιπτώσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Επομένως, μετά την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ, θα αρχίσει να κυλά το νερό στο αυλάκι.
Μπορεί ο Κώστας Καϊάφας να έχει κάτι λιγότερο από μισή ομάδα στη διάθεσή του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «φτεροπόδαροι» δεν θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (Δευτέρα, 19:00, ΓΣΖ). Άλλωστε ο μοναδικός στόχος για τους Αραδιππιώτες είναι να μπορέσουν να παραμείνουν στην κορυφή του β’ ομίλου.
Μπορεί μία τέτοια διάκριση να μη σημαίνει και τίποτα στο τέλος της ημέρας, όμως το θέλουν στον Ερμή και για λόγους πρεστίζ. Πέρα από τις μαζεμένες αποχωρήσεις που είχαμε τον τελευταίο καιρό, δεν φαίνεταιι να προκύπτουν αγωνιστικά προβλήματα. Όσοι είναι στο ρόστερ του Ερμή θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.














