aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Αν θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους

Ερμής: Αν θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πιθανότητες περιορισμένες, όμως στον Ερμή δηλώνουν πως όσο ζουν ελπίζουν. Η ομάδα της Αραδίππου φιλοξενεί σήμερα την Καρμιώτισσα (18:00, Cablenet1) και αν θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους καλείται να πάρει την νίκη. Απέναντι στην ουραγό ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, θέλει να πανηγυρίσει το τρίποντο, με την ελπίδα να την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που δίνουν μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Ερμής θα θελήσει να κάνει το καθήκον του και αναλόγως θα διαφανεί εάν θα βγει κερδισμένος της αγωνιστικής ή όχι.

Ο Δασκαλάκης αναμένει από τους παίκτες του καλή παρουσία και κυρίως να είναι αποτελεσματικοί, όπως έκαναν απέναντι στο Παραλίμνι την προηγούμενη αγωνιστική και πέτυχαν «τεσσάρα». Στον Ερμή έχουν επίγνωση της δύσκολης θέσης που βρίσκεται η ομάδα και ότι η παραμονή δεν εξαρτάται από αυτήν, αλλά δεν παραδίνονται, θα κυνηγήσουν και την τελευταία ελπίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ