aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Αν δώσει λύση στο «αγκάθι»

Ερμής: Αν δώσει λύση στο «αγκάθι»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ερμή μετά και τη νέα αποτυχία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία τον άφησε στο -9 από την ασφαλή ζώνη και τον Εθνικό Άχνας. Η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για παραμονή στην Kατηγορία. Στην ομάδα της Αραδίππου ωστόσο δεν πρόκειται να τα βάλουν κάτω. Αντίθετα, θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους στα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Παραλίμνι και Καρμιώτισσα, να κάνουν το δύο στα δύο και να μπουν ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Είναι γεγονός πως, κατά τη φετινή περίοδο, ο Ερμής έχει ως… μόνιμο αγκάθι το «Αμμόχωστος», όντας η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος στα εντός έδρας ματς με μόλις 15 βαθμούς συγκομιδή. Αν οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους θα πρέπει έστω την υστάτη να γυρίσουν τον διακόπτη, αλλιώς ο υποβιβασμός θα μοιάζει ως αναπόφευκτο σενάριο.

Αυτό που πληγώνει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός πως, για πολλοστή φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ερμής κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και εν τέλει έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια. Τρεις ανατροπές σε βάρος των «φτεροπόδαρων» έχουν πετύχει η Νέα Σαλαμίνα (δις με 2-1 και με 3-1), ο Εθνικός (2-1) και η ΑΕΚ (3-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ