aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Άκυρο του Ακόστα

Ερμής: Άκυρο του Ακόστα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τη διοίκηση του Ερμή για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ζοέλ Ακόστα, προέκυψαν διαφορές και η περίπτωση του Αργεντινού δεν απασχολεί πλέον την ομάδα της Αραδίππου. Έτσι μία ποιοτική και αξιόλογη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει, την υστάτη δεν ολοκληρώθηκε και πλέον θα διαφανεί σήμερα αν θα γίνει κάποια κίνηση.

Και λέμε σήμερα γιατί είναι η τελευταία ημέρα που υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άνεργου ποδοσφαιριστή, με τους «φτεροπόδαρους» όμως να μην «καίγονται». Χθες υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο, τον προπονητή Κώστα Καϊάφα και τον τεχνικό διευθυντή Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους, κατά την οποίαν συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις. Αν δεν προκύψει κάτι αρκετά καλό, δεν θα γίνει άλλη κίνηση.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι σήμερα είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Ερμής με αντίπαλο τη Σπάρτη στις 17:00 στην Αραδίππου. Η διακοπή του φιλικού της ελλαδικής ομάδας με τη Δόξα δεν επηρέασε τη σημερινή αναμέτρηση. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Κύπριο προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές και να δει σε τι κατάσταση είναι και πόσο μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει και της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ