aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπένδυση με Ηλία Γεωργίου

Επένδυση με Ηλία Γεωργίου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην απόκτηση του πολλά υποσχόμενου Ηλία Γεωργίου από την Αγία Νάπα προχώρησε ο Ερμής. Πρόκειται για 21χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 24 συμμετοχές και ο Κώστας Καϊάφας είδε στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα φόντα να εξελιχθεί. Άρχισε την καριέρα του από μικρή ηλικία στην Αγία Νάπα όπου τα τελευταία πέντε χρόνια κατέγραψε συνολικά 71 συμμετοχές και 20 γκολ.

Επίσης, οι «φτεροπόδαροι» προχώρησαν και σε δεύτερη κίνηση ενίσχυσης, μιας και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μόδεστου Σωτηρίου. Με τον ποδοσφαιριστή υπήρχε συμφωνία εδώ και καιρό. Πάντως, η εβδομάδα που διανύουμε έχει φέρει συνολικά οκτώ νέες προσθήκες στους Αραδιππιώτες!

Ο Κύπριος προπονητής των «φτεροπόδαρων», μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν «τρέξει» αρκετά το κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού και έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σε οριστικές συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές τις τελευταίες πέντε ημέρες. Αναφερόμαστε στους Ιβάν Μαλόν, Σεκού Κεϊτά, Ντίντακ Νεβέσα, Γιώργο Κατσιατή, Ιωάννη Φρινίδη, Κωνσταντίνο Μπανούση, Μόδεστο Σωτηρίου και Ηλία Γεωργίου. Η προσπάθεια για ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ μιας και ο Ερμής θέλει να αποκτήσει και άλλους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και αναμένονται εξελίξεις. Από εβδομάδας θα ρίξει το βάρος τους σε κάποιες περιπτώσεις που εντόπισε τις τελευταίες ημέρες με στόχο να εξασφαλίσει την υπογραφή τους το συντομότερο δυνατόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ