aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕνίσχυση παντού

Ενίσχυση παντού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τα δεδομένα που επικρατούν, αν πει κάποιος ότι ο Ερμής έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ποδοσφαιριστή σε συγκεκριμένη θέση, κινδυνεύει να πέσει έξω. Και αυτό γιατί οι «φτεροπόδαροι» θέλουν ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και δεν κοιτάζουν αποκλειστικά στην άμυνα ή το κέντρο ή την επίθεση.

Ο Κώστας Καϊάφας (φωτό) έχει κάποιες έξτρα βοήθειες τις τελευταίες ημέρες από την επιτροπή προγραμματισμού, μετά την αποχώρηση του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Δεν αποκλείεται σύντομα η διοίκηση των μαυροκόκκινων να ανακοινώσει ενίσχυση στο τεχνικό τιμ.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Αραδίππου έχει ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά της, μιας και θα πρέπει να αποκτηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές και οι επιλογές πρέπει να είναι προσεγμένες. Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το έργο λοιπόν των ανθρώπων του Ερμή.

Προσπάθεια γίνεται και με απόκτηση ικανών Κύπριων. Ο Καϊάφας έχει ξεχωρίσει τον Μάριο Δημητρίου της Ομόνοιας, τον οποίο γνωρίζει και πολύ καλά μιας και συνεργάστηκαν και στο παρελθόν μαζί. Ο Κύπριος τεχνικός περιμένει τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο και θα διαφανεί σύντομα αν υπάρχει πιθανότητα απόκτησής του. Πάντως, αρκετές από τις περιπτώσεις που έβλεπε η ομάδα πριν από μια βδομάδα έχουν απορριφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ