aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕνίσχυση με Ταβάρες και Κόρτσταμ

Ενίσχυση με Ταβάρες και Κόρτσταμ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίκτης του Ερμή πρέπει να θεωρείται ο Εντίλσον Ταβάρες, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους «φτεροπόδαρους». Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βήμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να προσφέρει όλα αυτά που περιμένει ο Νίκος Παναγιώτου.

Ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί ότι ο Ταβάρες έχει πολλά να δώσει και πως όταν θα είναι έτοιμος θα δείξει και την αξία του. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος που είναι η κύρια του θέση, όμως έχει τα φόντα, αν χρειαστεί, να παίξει και ως ακραίος επιθετικός. Επίσημη ανακοίνωση, πάντως, ακόμη δεν έχει βγει.

Ένας άλλος παίκτης που αναμένεται να ενισχύσει τον Ερμή είναι ο 23χρονος Ντοριάνο Κόρτσταμ, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας. Το γεγονός ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε δύο και τρεις θέσεις της ενδεκάδας θεωρείται πολύ σημαντικό από την τεχνική ηγεσία. Πέρα από κεντρικός αμυντικός, ο Κόρτσταμ μπορεί να βοηθήσει παίζοντας ως δεξιός μπακ, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Πέρσι αγωνίστηκε στην Ακίλες 29 και σε 14 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ.

Η προσπάθεια ενίσχυσης, πάντως, δεν σταματά εδώ μιας και η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του Νίκου Παναγιώτου και ο Ερμής να παρουσιαστεί ισχυρός στη νέα σεζόν. Μετά και τη συμφωνία με την Cablenet, χάρη στην οποία πήρε και κάποια χρήματα ο Ερμής ως προκαταβολή, δεν αποκλείεται να υπάρξει μικρή αύξηση στον ποδοσφαιρικό προϋπολογισμό.

Σε ό,τι αφορά στον κόσμο της ομάδας της Αραδίππου, έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Στα 250 ευρώ ορίστηκε η τιμή του διαρκείας για τις θέσεις των επισήμων, στα 150 ευρώ το κανονικό διαρκείας, στα 50 ευρώ για μαθητές, στρατιώτες και συνταξιούχους και στα 30 ευρώ για τις γυναίκες. Όσοι φίλοι του Ερμή θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες μπορούν να καλέσουν στο 24664489. Στόχος της διοίκησης είναι φέτος να καταγραφεί σημαντική αύξηση στα διαρκείας και γενικότερα στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ