aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕν αναμονή των Σίργκι και Κεϊτά

Εν αναμονή των Σίργκι και Κεϊτά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο αναμένεται σήμερα ο Κρίστιαν Σίργκι (αριστερά στη φωτό). Ο Ρουμάνος στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Αραδίππου και σήμερα φθάνει στο νησί μας για να αρχίσει προπονήσεις, να γνωρίσει τον νέο του προπονητή, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες. Ο 31χρονος αμυντικός πέρασε ξανά από τον Ερμή, γνωρίζει καλά την ομάδα της Αραδίππου και όλοι αισιοδοξούν ότι η νέα μεταξύ τους συνεργασία θα αποφέρει όφελος.

Στον Ερμή περιμένουν άλλη μία άφιξη. Ο λόγος για τον Σεκού Κεϊτά ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με τη βίζα του και εκτιμάται ότι αύριο το μεσημέρι θα είναι στην Κύπρο για να αρχίσει προπονήσεις. Ο Κώστας Καϊάφας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους, συνεχίζουν το ψάξιμο για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών για τις θέσεις που έχουν μείνει «ορφανές». Οι «φτεροπόδαροι» επικεντρώνονται στην απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ, δεξιού ακραίου αμυντικού, ανασταλτικού χαφ, ακραίων επιθετικών και ενός υψηλόσωμου επιθετικού κορυφής.

Ο Καϊάφας και ο Χατζηχαραλάμπους επιδιώκουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Αραδίππου. Γρήγορους και ποιοτικούς που θα είναι σε θέση να παίξουν γρήγορο και στρωτό ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε ότι ο Ερμής έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις και στις 16 του μήνα θα μεταβεί στον Αγρό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Περισσότερες λεπτομέρειες για κάποια φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στην επόμενη βδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ