aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈμεινε ξανά με άδεια χέρια ο Ερμής…

Έμεινε ξανά με άδεια χέρια ο Ερμής…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ερμής έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην ΑΕΚ (1-2), προσπάθησε, μόχθησε, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογικό όφελος. Σε πέντε παιχνίδια, οι «φτεροπόδαροι» μετρούν μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες. Ο απολογισμός σε γενικές γραμμές αδικεί την ομάδα της Αραδίππου, η οποία σε σχέση με όσα έδωσε στο γήπεδο δεν πήρε ό,τι άξιζε. Βέβαια, είχε και δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς.

«Παίξαμε αρκετά καλά, βρήκαμε ευκαιρίες, κρατήσαμε μπάλα, αλλά πληρώσαμε και πάλι αμυντικές αδράνειες και ο αντίπαλος μάς τιμώρησε. Μπορεί να δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, αλλά βγάλαμε σωστή αντίδραση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός και η τύχη κάποια στιγμή θα χαμογελάσει και σε εμάς, επειδή παίζουμε ποδόσφαιρο και είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει φέτος μέχρι τώρα», αναφέρεται σε τοποθέτησή του ο σύλλογος στα social media.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησαν από την αναμέτρηση Μαλόν και Δημητρίου, ενώ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες ο Βολκόφ και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στον Απόλλωνα. Από την επόμενη αγωνιστική επιστρέφει ο Καϊάφας στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ