aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Έχουμε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα»

«Έχουμε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δημήτρης Δασκαλάκης, ο οποίος θα έχει τη ευθύνη του Ερμή στον μεθαυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καϊάφα που με έφερε στην ομάδα. Σίγουρα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Όσο είμαι στην ομάδα θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουμε αρκετές απουσίες, παρόλα αυτά όσοι θα παίξουν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100%», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την κρισιμότητα του αγώνα:

«Η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, έχουμε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα, να πάρουμε ψυχολογία και να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Η Νέα Σαλαμίνα είναι δυνατή αντίπαλος, με πολύ καλά αποτελέσματα, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Αραμπατζή, Γκουλόν και Γεωργίου, ενώ ο Μαλόν παραμένει εκτός πλάνου. Εκτός πλάνου είναι και οι τιμωρημένοι Κεϊτα και Κουτασίκα, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ