aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈχει μπροστά του έναν τελικό

Έχει μπροστά του έναν τελικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εδώ που έφθασαν τα πράγματα στον Ερμή η αναμέτρηση με την Αλκή είναι τελικός. Οι «φτεροπόδαροι» μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΛ έμειναν στους επτά βαθμούς και συγκατοικούν στην τελευταία θέση με την Αλκή, την οποία και αντιμετωπίζουν αυτή την αγωνιστική. Πώς λοιπόν να μην βλέπουν άπαντες τον αγώνα ως τελικό ενόψει της συνέχειας; Και δεν είναι καθόλου παράλογο ή υπερβολικό. Γιατί αν χάσει τον αγώνα η ομάδα της Αραδίππου, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το έργο της ενόψει της συνέχειας θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο. Το άγχος θα την κυριεύει όλο και περισσότερο και άντε μετά να βγεις από αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό και ο Ντε Ντέους δουλεύει και στο κομμάτι της ψυχολογίας σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι και οι σημαντικές απουσίες. Μαρτίνιουκ, Κεϊτά και Κουατσίκα είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ερμή και που θα είναι κάπως επικίνδυνο για την ομοιογένεια και τον τρόπο που θα μπορέσει να καλύψει αλλά και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά. Ο Λούκας Φανιέρος θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και μαζί με τους στενούς του συνεργάτες δεν θα αργήσει να πάρει και κάποιες αποφάσεις και στο κομμάτι της ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ