aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔιαφορετικός Ερμής, με πολλά νέα πρόσωπα

Διαφορετικός Ερμής, με πολλά νέα πρόσωπα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το Σαββατοκύριακο όσον αφορά στο μετεγγραφικό σκηνικό για τον Ερμή. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του, από σήμερα, εντείνουν τις προσπάθειές τους στο κομμάτι της ενίσχυσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι στην… πρίζα για να ολοκληρώσουν άμεσα κάποια προσθήκη. Όπως γράψαμε και χθες, υπάρχουν διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχουν σταλεί τις προηγούμενες μέρες και άλλες προτάσεις, οπότε θα διαφανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα προκύψουν θετικές απαντήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι ο Καϊάφας θέλει να δημιουργήσει μια διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία στην ομάδα. Το γεγονός ότι ελάχιστοι παίκτες έχουν μείνει από πέρσι, του δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει αυτό που θέλει. Το αρνητικό είναι ότι με το μπάτζετ που διαθέτει ο Ερμής δεν είναι και το πιο εύκολο για να καταφέρεις να χτίσεις ένα σύνολο ανταγωνιστικό και ικανό να «χτυπήσει» την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Γιατί, ο στόχος της διοίκησης είναι η εξάδα, όμως, αν δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα, με το μπάτζετ που έχει ο Ερμής, κάτι τέτοιο -αν επιτευχθεί- θα αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επιλογές που θα γίνουν έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Πόσοι από τους νέους παίκτες θα πετύχουν, πόσοι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και πολλά άλλα. Ο Καϊάφας θέλει να αποφύγει αυτό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, όπου η ομάδα άλλαζε σε μεγάλο βαθμό ακόμη και μετά την αρχή του πρωταθλήματος, μιας και γινόντουσαν λανθασμένες επιλογές. Όλοι στον Ερμή είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση που αφορά την ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ