aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν λείπουν τα κίνητρα

Δεν λείπουν τα κίνητρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη είναι ο Ερμής, ο οποίος θα φιλοξενηθεί σήμερα από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μπορεί τα βαθμολογικά κίνητρα να μην είναι τόσο μεγάλα, όμως οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα θέλουν να πάρουν το ματς ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Το γεγονός ότι οι «φτεροπόδαροι» έχουν μία σχετικά άσχημη προϊστορία με την Πάφο εκτός έδρας είναι έξτρα κίνητρο για να καταφέρουν να δουν με άλλη ματιά το παιχνίδι και να βγάλουν αντίδραση.

Μπορεί η ομάδα να προέρχεται από εντός έδρας ήττα (0-1 από την Αλκή), όμως το κλίμα είναι αρκετά καλό και η τεχνική ηγεσία δούλεψε με στόχο να υπάρξει βελτίωση.

Κάποιες αλλαγές αναμένεται να γίνουν από τον Κύπριο τεχνικό στην ενδεκάδα, όμως δεν θα είναι πάρα πολλές. Το θετικό είναι ότι η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, το πιο πιθανό είναι το ακόλουθο σε σχηματισμό 4-3-3: Αραπαντζής, Ψάλτης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Νταμσέφσκι, Μπάουμαν, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Κυπριανού, Μοντέιρο, Τσούμου.

Θυμίζουμε ότι Ερμής και Καϊάφας έχουν συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν, κάτι που θα επισημοποιηθεί όταν η ομάδα της Αραδίππου εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει να γίνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ