aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν έμειναν μόνο στα λόγια στον Ερμή

Δεν έμειναν μόνο στα λόγια στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έμπρακτη στήριξη στους Κύπριους ποδοσφαιριστές δείχνει στη φετινή σεζόν ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» είχαν τονίσει από το ξεκίνημα ότι θέλουν να δώσουν έμφαση στο κυπριακό στοιχείο. Πολλές φορές τα «θέλω» από την πραγματικότητα απέχουν πολύ, όμως ο Ερμής φέτος έχει καταφέρει ήδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εννέα Κύπριους, κάτι που δείχνει ότι δεν ήταν κούφια λόγια όσα υποστήριζαν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής είναι ο Γεράσιμος Φυλακτού, ο οποίος έπαιξε και στα εννέα παιχνίδια της ομάδας και «έγραψε» 790 λεπτά. Δεύτερος στη λίστα είναι ο Πάρης Ψάλτης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε επτά παιχνίδια μετρώντας 495 λεπτά. Ακολουθούν οι Γιάννης Μαύρου (321 λεπτά), Μάριος Πουτζιουρής (296 λεπτά), Κώστας Πηλέας (278 λεπτά), Ηλίας Γεωργίου (270 λεπτά), Γιώργος Κατσιατής (132 λεπτά), Αναστάσης Δημητρίου (131 λεπτά) και Γιώργος Παπαδόπουλος (90 λεπτά). Συνολικά έχουν αγωνιστεί 24 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι εννέα είναι Κύπριοι. Μάλιστα, ο Φυλακτού που μετρά 790 λεπτά συμμετοχής είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα του Ερμή, δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνει η τεχνική ηγεσία στους Κύπριους.

Ο Ντε Ντέους που παρέλαβε τη σκυτάλη στον πάγκο από τον Κώστα Καΐάφα έχει διάθεση να στηρίξει τους Κύπριους και για την ώρα η συμμετοχή τους στην ομάδα είναι αρκετά σημαντική, αλλά και ικανοποιητική.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο όπως τον Ιανουάριο κινηθούν οι «φτεροπόδαροι» για την προσθήκη στο ρόστερ και Κύπριου παίκτη. Βέβαια, οι επιλογές στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο είναι περιορισμένες. Είναι λογικό στον Ερμή να προσπαθήσουν να φέρουν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ