aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜπαίνουν στα βαθιά Καϊάφας και Βέσκο…

Μπαίνουν στα βαθιά Καϊάφας και Βέσκο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Και τώρα σχεδιασμός. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Ερμή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στόχος είναι η στελέχωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν στοιχεία τα οποία χρειάζεται η ομάδα.

Γι’ αυτό τον ρόλο έχει προσληφθεί ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Καϊάφα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις από τη διοίκηση και τον Λούκα Φανιέρο είναι μεγάλες, αλλά ο προϋπολογισμός είναι σχετικά χαμηλός.

Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται διάφορες σκέψεις και επαφές και δεν θα αργήσει η ώρα που θα προκύψουν και ανακοινώσεις από τους Αραδιππιώτες. Πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει με άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 2 Ιουλίου. Έχουν δηλαδή ενάμιση μήνα γεμάτο για να γεμίσουν μπαταρίες, προτού αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα χθες στους ποδοσφαιριστές για να τους αποχαιρετήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ