aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΆρχισε τις αποδεσμεύσεις ο Φανιέρος!

Άρχισε τις αποδεσμεύσεις ο Φανιέρος!

Η διοίκηση του Ερμή ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή και αναλυτή Σάββα Μαγκαφά, ενώ αποχωρεί και από το τεχνικό τιμ και ο Ανδρέας Μιχαήλ ο οποίος θα συνεχίσει ως προπονητής στην U19.

Σημειώνεται ότι οι Σάββας Μαγκαφάς και Ανδρέας Μιχαήλ είχαν την ευθύνη του κοουτσαρίσματος της ομάδας της Αραδίππου στο Παραλίμνι (ήττα με 0-2 από την ΕΝΠ για τον Ερμή), καθώς ο Κώστας Καϊάφας είναι τιμωρημένος από την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο Ερμής Αραδίππου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή και αναλυτή Σάββα Μαγκαφά. Ευχαριστούμε τον κ. Μαγκαφά για την άψογη συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες στην προπονητική του σταδιοδρομία και στην ζωή του γενικότερα. Επίσης ανακοινώνουμε ότι αποχωρεί και από το τεχνικό τιμ ο Ανδρέας Μιχαήλ ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά την δουλειά του ως προπονητής στην U19 της ομάδας μας. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να προσληφθεί νέος βοηθός προπονητής και αναλυτής στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ