aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποχαιρέτησε τον Ερμή ο Ρουσιάς

Αποχαιρέτησε τον Ερμή ο Ρουσιάς

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο ο Ονησίφορος Ρουσιάς αποχωρεί από τον Ερμή, τον οποίο αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κύπριος επιθετικός κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα των φτεροπόδαρων πέτυχε 18 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανάρτηση του Ονησίφορου Ρουσιά:

«Ακόμη μία ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, όχι με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Ερμή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ερμή ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Λούκα Φανίερο, τους συνεργάτες του, τους συμπαίχτες μου, τους προπονητές και όλους όσους δουλεύουν εκεί για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Κυριότερα να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και πίστεψαν σε εμένα αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά και με βοήθησαν να φτάσω τα 18 γκολ, ένα ρεκόρ καριέρας για εμένα μέχρι τώρα μετά από μια δύσκολο περίοδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και την γυναίκα μου που πάντα είναι το στήριγμα μου και δεν σταματούν να πιστεύουν σε ‘μένα. Εύχομαι ο Ερμής να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία.
ΤΗΑΝΚ ΥOU ERMIS ARADIPPOU FC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ