aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣAπό την Ελλάδα στην Κύπρο για τον Ερμή ο Ντεβέσα

Aπό την Ελλάδα στην Κύπρο για τον Ερμή ο Ντεβέσα

Και επίσημα παίκτης του Ερμή είναι ο 27χρονος Ισπανός μέσος Ντιντάκ Ντεβέσα. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αρχικά φάνηκε να υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή και υπέγραψε. Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στην Ελλάδα με επιτυχία, ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά στο πρώτο εξάμηνο και του Απόλλων στο δεύτερο.

Θυμίζουμε ότι η βδομάδα αυτή έφερε και τους Μαλόν και Κεϊτά στους «φτεροπόδαρους». Όσον αφορά στα μετεγγραφικά η ομάδα της Αραδίππου είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών και σε άλλες θέσεις. Για την ώρα η προσοχή φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στην απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού.

Κάποια ονόματα έχουν προταθεί και απασχολούν και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διαφανεί αν κάποια περίπτωση προχωρήσει. Υπάρχουν ήδη δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και φαίνεται ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το που θα καταλήξουν οι επαφές. Ο Καϊάφας θέλει όποιος έρθει να έχει τη δίψα να εξελιχθεί και με αυτή τη λογική κινείται στο μετεγγραφικό παζάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ