aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑπό εβδομάδα για τον εκλεκτό φορ

Από εβδομάδα για τον εκλεκτό φορ

Το βάρος στην εξεύρεση ενός επιθετικού που να μπορεί να κάνει τη διαφορά έχει ρίξει ο Ερμής. Ο Σκεύος Χρίστου μαζί με την τεχνική ηγεσία εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών αλλά δεν πρόκειται να βιαστούν για να πάρουν την απόφαση για τον εκλεκτό.

Το πιο πιθανό είναι από βδομάδας να προκύψουν νεότερα μιας και υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο ιδανικός ποδοσφαιριστής. Η περίπτωση του Μιγκέλ Άλμπα μπορεί να είναι ακόμη στο προσκήνιο, όμως δύσκολα θα προχωρήσει.

Τις δυο πλευρές χωρίζει μεγάλη οικονομική διαφορά και ο Αργεντινός επιθετικός για την ώρα απλώς προπονείται με την ομάδα της Αραδίππου. Ο Ερμής θέλει να αποκτήσει επιθετικό, καθώς ο Ονίλο προέρχεται από ρήξη χιαστών και θέλει ακόμη μπόλικη δουλειά για να φθάσει στο επίπεδο που οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν.

Οι «φτεροπόδαροι» κάνουν προσπάθειες να βρουν ομάδα για να δώσουν (άλλο ένα) φιλικό παιχνίδι εντός της εβδομάδας. Υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στις 3 Αυγούστου με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Με βάση την εικόνα που έδειξε η ομάδα της Αραδίππου στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα (2-2), χρειάζεται μπόλικη δουλειά στην επίθεση και στον τομέα της ομοιογένειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ