aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνασύνταξη και βελτίωση

Ανασύνταξη και βελτίωση

Το παιχνίδι με την ΕΝΠ και η ήττα με 2-0 η οποία συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση έφερε ανησυχία και αλλαγές στο στρατόπεδο του Ερμή.

Ο Λούκας Φανιέρος θεώρησε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει άμεσα και γι’ αυτό προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Μαγκαφά και την πρόσληψη του Δημήτρη Δασκαλάκη ως βοηθό προπονητή και του Γιώργου Πεγκλή ως αναλυτή. Αυτό που καλείται να πράξει τώρα η ομάδα είναι να ανασυνταχθεί και να μπορέσει να βρει τον τρόπο να αντιδράσει.

Γιατί μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν, όμως έχουν μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς και όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και όχι πάντα από τις εμφανίσεις. Αυτή την περίοδο επιχειρείται ανασύνταξη και βελτίωση. Το γεγονός ότι ο Κώστας Καϊάφας θα απουσιάζει από τον πάγκο του Ερμή και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα πρόβλημα, όμως η απόκτηση του Δασκαλάκη δίνει μεγαλύτερη σιγουριά μιας και θα αναλάβει το κοουτσάρισμα.

Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και από σήμερα θα επικεντρωθούν στην ΑΕΚ, η οποία θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να έρθει το βαθμολογικό όφελος. Π. ΛΑΡΚΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ