aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνάσα για τον Ερμή μετά από 69 ημέρες

Ανάσα για τον Ερμή μετά από 69 ημέρες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χρειάστηκε να περιμένει μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ερμής για να μπορέσει να πανηγυρίσει τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «φτεροπόδαροι» μετά από 69 ολόκληρες ημέρες κατάφεραν να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στο τρέχον πρωτάθλημα, επικρατώντας της Πάφος FC με 3-0. Τελευταία φορά που κέρδισε η ομάδα της Αραδίππου ήταν στο ματς με την Αλκή στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από τότε μετρούσε ένα αρνητικό σερί ηττών, όπου σε κάποια παιχνίδια δικαιούταν κάτι περισσότερο, αλλά δεν κατάφερε να το πάρει. Η έλευση του Ζοάο ντε Ντέους έχει φέρει αλλαγές και αυτό βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Σημαντική είναι η επιστροφή του Κεϊτά, ο οποίος μετά τις πέντε αγωνιστικές τιμωρίας που δέχθηκε κατάφερε να επανέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα κάνοντας το 2-0 και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ήρθε το 3-0 από τον Μαρτίνιουκ.

Η ομάδα έχει πάρει για τα βαθιές ανάσες από την τελευταία της νίκη και κοιτάζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το παιχνίδι με τη Δόξα που ακολουθεί, όμως, είναι εξίσου σημαντικό για τους «φτεροπόδαρους» που θέλουν να κάνουν βήματα προς τα πάνω και να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν φαίνεται να έχουν προκύψει προβλήματα, ενώ υπάρχει και η διακοπή που δίνει την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ