aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑδικαιολόγητος απών ο Εμεγκάρα

Αδικαιολόγητος απών ο Εμεγκάρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θέμα προκύπτει στον Ερμή με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Ίνοσεντ Εμεγκάρα. Ο Ελβετός, ο οποίος έχει σκοράρει εννέα γκολ τη φετινή σεζόν, ζήτησε άδεια από τη διοίκηση για να ταξιδέψει στο εξωτερικό, θέλοντας να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για ενοχλήσεις που αισθάνεται. Η διοίκηση δεν του έδωσε άδεια, αλλά ο ίδιος έφυγε και πλέον τίθεται θέμα για το πώς θα χειριστεί το όλο θέμα ο Λούκας Φανιέρος.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά τη δεδομένη στιγμή. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, αλλά ο Εμεγκάρα είναι αδικαιολόγητος απών από τις προπονήσεις των «φτεροπόδαρων». Το θέμα θα το χειριστεί αποκλειστικά ο Φανιέρος ο οποίος είναι απρόβλεπτος. Αν δηλαδή θα επιβληθεί πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή, αν θα του γίνουν συστάσεις ή αν θα πάμε ακόμη και σε λύση συμβολαίου. Τα πάντα είναι ανοικτά.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Μπάουμαν, Αρτάβε και Τσίνα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Εκτιμάται όμως ότι μέχρι και τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα πιθανόν να είναι ετοιμοπόλεμοι. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση έχει αρχίσει ενέργειες για να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών. Βέβαια, πρώτος που αναμένεται να ανανεώσει είναι ο προπονητής Κώστας Καϊάφας τον οποίο ο Λούκας Φανιέρος θέλει να «δέσει» με κλειστό συμβόλαιο δύο χρόνων. Το έργο του έχει εκτιμηθεί από τη διοίκηση και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι ο Καϊάφας έχει τα φόντα να δημιουργήσει ένα δυνατό στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ