aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕνισχύθηκε και με Κόκκορη, Γιοντλόφσκι και Κόβατς

Ενισχύθηκε και με Κόκκορη, Γιοντλόφσκι και Κόβατς

Σε άλλες τρεις μετεγγραφές προχώρησε ο Οθέλλος Αθηένου, ο οποίος ανακοίνωσε τον Αριστείδη Κόκκορη, τον Κάσπερ Γιοντλόφσκι και τον Άνταμ Κόβατς.

Ο 21χρονος Ελλαδίτης επιθετικός-μέσος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, ενώ τον Γενάρη πήρε μεταγραφή στον Βόλο. Στους Βολιώτες αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια πετυχαίνοντας δύο γκολ. Την σεζόν 2017-18 ήταν μέλος της ομάδας του Παναιγιάλειο όπου έπαιξε σε 22 παιχνίδια και σκόραρε τέσσερα γκολ. Μια πολύ ποιοτική μεταγραφή για τον Οθέλλο που έρχεται για να δώσει λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 20χρονος Πολωνός Γιοντλόφσκι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την Σοκόλ Οστράδα έχοντας 16 συμμετοχές και από τον Ιανουάριο στην Γκόρνικ Λέχζνα, ομάδα Β’ κατηγορίας της Πολωνίας με την οποία κατέγραψε οκτώ συμμετοχές. Στον Οθέλλο αισιοδοξούν ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο Κόβατς είναι 19χρονος Σλοβάκο τερματοφύλακα που πέρσι ανήκε στην Σένιτσα, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ