aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕφτά αναβολές/διακοπές αγώνων στις μικρές κατηγορίες

Εφτά αναβολές/διακοπές αγώνων στις μικρές κατηγορίες

Διακόπηκε ο αγώνας Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών στο 29ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης, ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και αδυναμίας συνέχισης της αναμέτρησης και το ματς Ομόνοια Ψευδά – Άρης στο ημίχρονο για την ίδια αιτία. Τη στιγμή που αναβλήθηκαν οι δύο αυτοί αγώνες, στην Αραδίππου το σκορ ήταν 0-0 και στον Ψευδά ο Άρης προηγείτο με 2-0.

Ο διαιτητής Αναστάσης Αναστάση, για να μην κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των παικτών αποφάσισε να διακόψει το ματς στην Αραδίππου, όπως επίσης και στον Ψευδά, όπου ο Αιμίλιος Χριστοφή μετά από δοκιμές στην ανάπαυλα, έκρινε πως δεν μπορεί να παιχθεί το ματς. Επίσης και ο αγώνας Αγία Νάπα – ΑΣΙΛ Λύσης διακόπηκε στο 73ο λεπτό και όταν το σκορ ήταν στο 0-0.

Ο αγώνας Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη (18/12) από το σημείο της διακοπής και θα αρχίσει στις 14:30. Ο αγώνας Ομόνοια Ψευδά – Άρης θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00. Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας

Ο αγώνας ΠΟ Ορμήδειας – Κούρρης Ερήμης διακόπηκε στο 330 λεπτό και όταν οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο αγώνας θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από το χρονικό σημείο της διακοπής του και ώρα 14:30

Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ

Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ο αγώνας Άτλας Αγλαντζιάς -ΑΕΝ. Ο αγώνας Ολυμπιάς Λυμπιών – ΑΕΚ Κοράκου διακόπηκε στο 4ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχότωση. Ο αγώνας Ορφέας Λευκωσίας – Φοίνικας, διακόπηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ορφέας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ενημέρωση για τη διεξαγωή ή συνέχιση των αγώνων θα υπάρξει σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ