aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔικηγόρος υπεράσπισης: «Άδικη διαδικασία, σπασμωδικές κινήσεις»

Δικηγόρος υπεράσπισης: «Άδικη διαδικασία, σπασμωδικές κινήσεις»

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά το πέρας της δικαστικής διαδικασίας προχώρησε η δικηγόρος του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Ελίζα Σωκράτους, η οποία υπογράμμισε πως παραβιάζονται τα δικαιώματα του πελάτη της.

Την ίδια ώρα στάθηκε στο γεγονός ότι η Αστυνομία δέχθηκε μεγάλη πίεση τονίζοντας πως οι πληροφορίες που έχει είναι αβάσιμες.

Αναλυτικά:

«Παραβιάζονται βάναυσα τα συνταγματικά δικαιώματα και το τεκμήριο αθωότητας του διαιτητή κ. Κωνσταντίνου. Η Αστυνομία έχει δεχθεί μεγάλη πίεση σε θέματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να προχωρά σε σπασμωδικές κινήσεις και να προβαίνει σε ενέργειες και διαρροές που προσβάλλουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα και τη φήμη του κ. Κωνσταντίνου. Είναι αβάσιμες οι οποιεσδήποτε κατηγορίες κατά του κ. Κωνσταντίνου. Δεν υπάρχει κανένας ίχνος πραγματικής μαρτυρίας που να συνδέει τον κ. Κωνσταντίνου με οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια. Θέτω δημόσια ότι ο ίδιος δίδει την οποιαδήποτε αναγκαία συγκατάθεση του για άνοιγμα και για έλεγχο των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ