aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπό την ΑΕΛ Λακατάμιας, στο πλευρό του Καϊάφα στον Σπάρτακο ο Βασιλείου!

Από την ΑΕΛ Λακατάμιας, στο πλευρό του Καϊάφα στον Σπάρτακο ο Βασιλείου!

Η ΑΕΛ Λακατάμιας, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΠΟΕΛ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Παντελή Βασιλείου. Όπως σημειώνει «δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην πρόταση που δέχθηκε να αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου της α’ ομάδας του Σπάρτακου Κιτίου ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΚΟΠ». Ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για συνεργασία του Σπάρτακου με τον Κώστα Καϊάφα και εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ο Παντελής Βασιλείου θα έχει ρόλο πρώτου βοηθού και αναλυτή.

«Σπάνια στο ποδόσφαιρο ή λύση μιας συνεργασίας με ένα προπονητή δημιουργεί αισθήματα χαράς και περηφάνιας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία. Ανακοινώνουμε, λοιπόν, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας μας Παντελή Βασιλείου. Αν και επιθυμία μας ήταν να παραμείνει στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην πρόταση που δέχθηκε να αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου της α’ ομάδας του Σπάρτακου Κιτίου ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΚΟΠ» αναφέρει η ΑΕΛ Λακατάμιας.

«Τα συναισθήματα στον σύλλογο μας είναι ανάμεικτα αφού από την μία μας στεναχωρεί που χάνουμε τον προπονητή που μας οδήγησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου, του Σούπερ Καπ, αλλά και τις τρεις συνεχόμενες χρονιές στα προκριματικά της ένταξης στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Από την άλλη η περηφάνια μας είναι μεγάλη γιατί ο σύλλογος μας του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την δουλειά του και να δεχτεί μια πρόταση που αποτελεί μεγάλο άλμα στην καριέρα του» συνεχίζει.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Παντελή σε ευχαριστούμε που μεγάλωσες την ΑΕΛ μας. Το Δ.Σ του σωματείου αλλά και ο κόσμος της ΑΕΛ σου εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ