aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΞέρουν τι τους περιμένει

Ξέρουν τι τους περιμένει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Αδάμος Αδάμου κρατά χαμηλούς τόνους στην Αναγέννηση. Ο Κύπριος τεχνικός δεν πετά στα σύννεφα. Χωρίς μεγάλα λόγια και έχοντας στη διάθεσή του το χαμηλότερο μπάτζετ στην Α’ Κατηγορία, ο έμπειρος τεχνικός δουλεύει με τους παίκτες του με στόχο να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα κυνηγήσει την παραμονή μέχρι το τέλος.

Γνωρίζει τα… κατατόπια της Α’ Κατηγορίας. Ξέρει τι περιμένει την Αναγέννηση, αλλά αυτό δεν τον αγχώνει.  Τα βασικά του «όπλα» είναι η ομαδικότητα, η δουλειά και η θέληση των παικτών του για διάκριση. Δεν υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα στην ομάδα, γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός ποντάρει κυρίως στο σύνολο.

Μπορεί τα προγνωστικά να φέρουν την Αναγέννηση ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για υποβάθμιση, αλλά ο Αδάμου και οι παίκτες του θα δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος. Στα φιλικά η Αναγέννηση έδειξε καλά δείγματα γραφής. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα απέναντι σε ΑΕΛ, Ομόνοια, Ερμή και ασφαλώς στοχεύει στην καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ