aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤο δεύτερο σερί δυνατό τεστ και ο υπό δοκιμήν Αυστραλός στόπερ

Το δεύτερο σερί δυνατό τεστ και ο υπό δοκιμήν Αυστραλός στόπερ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση θα πάει σήμερα στο Κολόσσι για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο τελευταίο δυνατό φιλικό τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αδάμος Αδάμου επέλεξε ισχυρούς αντιπάλους στα τελευταία δύο φιλικά ώστε να βάλει για τα καλά στο κλίμα τους παίκτες του για το τι τους περιμένει στην Α’ Κατηγορία.

Άλλωστε το πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα με ΑΕΛ, Ομόνοια και Ερμή επιβάλλει τέτοιου είδους φιλικά για άμεση προσαρμογή του συνόλου στα δύσκολα. Την περασμένη εβδομάδα η Αναγέννηση αντιμετώπισε την Ομόνοια από την οποία ηττήθηκε με 0-2.

Σήμερα, απέναντι σε άλλον ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλων, ο Αδάμου θα τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός βλέπει το σημερινό φιλικό ως μία καλή πρόβα ενόψει της πρεμιέρας με την ΑΕΛ. Αναμένεται ότι θα παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο  θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Στο σημερινό φιλικό, ο Αδάμου θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τον Αυστραλό στόπερ που προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Χατζηγιαννακού. Ο Κύπριος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο φιλικό με την ΑΕΖ καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ